1.

Napadanje nedužnih stvari

Svi smo to nekada napravili, bilo da se radi o telefonskoj slušalici, lupanju po zidu, vikanju na ormarić koji se urotio protiv nas. Iako smo svjesni da izgledamo kao sumanuti kreteni, vikanje na stvari, kratkoročno može biti jako zadovoljavajuće.

2.

Navijanje za tu jednu kap kiše da prva dođe do dna prozora

Možda mislite da ste jedini u svojim čudnim i bizarnim navikama, međutim pojavom društvenih mreža, konačno možete znati da niste sami. Konkretno, postoji grupa na Facebooku koja okuplja poklonike utrka kapi. Mašala

3.

Čistimo crno ispod nokta – drugim noktom

Nešto što svi radimo (jelda, jeldaaa?) iako smo potpuno svjesni da ćemo od jednog prljavog nokta dobiti dva. Ali ta dva će biti manje prljavi od tog jednog, pa je to valjda nekakva životna pobjeda.

4.

Odlučimo pojesti još jedan tanjur, jer je tako fino, iako znamo da ćemo nakon toga jedva disati od količine koju smo pojeli

Svi imamo gladne oči i kada papamo nešto što nam je baš jako fino, imamo tu tendenciju pojesti dokle god nam je ta hrana dostupna, iako smo potpuno svjesni da ćemo pet minuta kasnije ležati na kauču s balonom u trbuhu. Kulturne vrijednosti i umjerenost neka idu kvragu, fino je!

5.

Odlazak u sobu iako nemamo realnog pojma što radimo tamo

Možete nijekati koliko hoćete, ali svi smo to napravili. Odlučimo nešto napraviti, odemo u prostoriju i potpuno zaboravimo po što smo došli. I onda, da ne ispadnemo potpuni mamlazi, bauljamo sobom u nadi da ćemo se sjetiti zašto smo ondje. Spoiler alert: nećemo.

6.

Diramo kipući tanjur sekundu nakon što nam jer rečeno da je vruć

Iako naš racionalni um vrišti da ga ne diramo, to je nekako jače od nas. Moramo na svojoj koži provjeriti koliko je zaista vruć ili su to sve nekakve gluposti. Sljedeći trenutak je poznat kao: bubu.

7.

Udaramo nožnim prstom u jedno te isto mjesto

Uvijek ima ta jedna komoda, stolić ili sličan komad namještaja koji se baš jako napikirao na naše nožne prste i kontinuirano skače pred nas kada žurno prolazimo pored njega. Jedino što vam možemo savjetovati je da pogledate točku broj 1 ovog članka.

8.

Sjedimo u vlaku i razmišljamo o tome da li se miče ili ne, iako znamo da stoji

Neovisno o našoj inteligenciji, količini knjiga koje smo u životu pročitali i poznavanju najintimnijih tajni svemira pitanje da li se nepomično vozilo kreće, za koje smo potpuno svjesni da još nije vrijeme polaska, je pitanje koje nam se formulira u glavi svaki put kada sjednemo u vlak.

Zabolila vas je glava o količine gluposti? Dobro je sve, složite si neku finu klopicu i malo odmorite