Walking Dead

Ovo jutro… nije vaše jutro. Inače ste čovjek od noći i to vam je ok. Na vašu nesreću, čitav svijet nije, pa se od vas zahtijeva da budete aktivni sudionik života od čak 9:00 ujutro. Vaša jutra nisu rezervirana za sreću, vaša jutra izgledaju kao da ste se digli iz mrtvih. Doslovno.

Moje pjesme, moji snovi

Vi ste ona persona koja izuzetno iritira onog Walking dead tipa gore. Pjevate, sretni ste, veselite se radosti života, a tek je 6 ujutro. Sretni ste jer ste živi, sretni ste jer ćete doručkovati, jer ste se probudili i dan je predivan. Cvrkut ptica melodično prati vašu sreću ljubavi i prijateljstva koja je u vama. Jeeeeeee!

Mamurluk

Znate ono kada odete na cugu s kolegama? Prodali su vam priču da će biti samo jedna iza posla, rekli su da nećete dugo… I onda XY sati kasnije se budite u bunilu i pitate gdje ste i što se dogodilo. Sami sebi obećate da je ovo zadnji put i onda sljedeći tjedan ponovite isto. Ma ok je…

Isijavanje

Ponekad, iz nekog, običnom čovjeku, nepoznatog razloga, ne možete spavati. Vjerojatno zato što je pun mjesec ili je Saturn u konjunkciji s pomaknutim ekvilibrijem planetarnog sustava, ali to je svakako nešto na što vi, kao maleno zrno u golemom svemiru NE MOŽETE UTJECATI! Pa se prevrćete po krevetu, brojite ovce, nožne prste i epizode Dadilje. Gledate na sat, imate blagi napadaj anksioznosti, jer jutro je tu, a niste ni oka sklopili. I onda tako jadni i izmučeni dočekate jutro i malkoc ste čangrizavi. Usprkos svemu, pokušavate biti dobre volje, kao da se ništa nije dogodilo, pa izgledate kao ovako:

Šesto čulo

Sanjali ste nešto ružno. Da vas love, da ne možete trčati. Vi ste mali, a oni su veliki, pa ih ne vidiš, pa se ne možeš kretati i budiš se u znoju uz vrisak i dahtanje. Sklupčate se u krevet, pažljivo pazeći da vam slučajno ne viri neki ekstremitet ispod pokrivača.

Hunger Games

Preskočili ste večeru i zaspali praznog trbuha. Nije bilo Čokolina na kuhinjskim policama, jer se niste na vrijeme organizirali. Sanjali ste kolač na pizzi u šlagu s jagodama i šparogama. I to je bio najfiniji obrok vaših snova. Budi vas kruljenje, a vi mahnito izlazite iz kreveta spremni za lov.

Drugi put se pripremite na vrijeme i prije spavanja papajte Čokolino, pa neće biti loših snova.